Konkurrencebetingelser

Konkurrenceperiode: 4. februar -8. februar 2019 - kl. 12.00

Vinder-information

Vindere trækkes af Kræftens Bekæmpelse for Fuld af liv kampagnen ved tilfældig lodtrækning den 8. februar 2019.

Vinderne kontaktes via svar på den kommentar, vinderen har sendt til Fuld af liv kampagnen i selve konkurrenceposten og bliver her bedt om at sende sine kontaktoplysninger (Navn, telefonnummer og adresse) via en privat Facebook besked til Fuld af liv kampagnens Facebook-side. Læs mere omkring behandlingen af dine persondata i vores privatlivspolitik https://www.cancer.dk/om-os/privatlivspolitik/


Hvis vinderen ikke sender en privat Facebook-besked til Fuld af liv kampagnen med kontaktoplysninger, som beskrevet ovenfor, indenfor 14 dage, eller hvis præmien kommer retur med postvæsenet, bortfalder retten til præmien. Præmien kan ikke ombyttes til andre præmier eller kontanter. Præmien sendes med PostNord indenfor senest 14 hverdage efter vinderen har oplyst sin adresse.

Hvem kan deltage?

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang og skal bo i Danmark. Ved deltagelse i konkurrencen bekræfter du, at du er fyldt 13 år. Ansatte hos Kræftens Bekæmpelse kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udbydes af Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at skrive til os i en privatbesked på Facebook, på fuldafliv@cancer.dk eller ringe til os på tlf. 35 25 75 00.

Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.